Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Maj-Britt, d. 02-02-2010
Kære Anne Og Willy
Tillykke med drengene - den store fødsel kan man vel godt kalde det. Hvor er det vildt og fantastisk for Jer. Det er simpelthen så skønne billeder i har lagt ud og I ser ud til at klæ hinanden godt :)
Jeg vil bare ønske Jer alt det bedste og håber at I får en rigtig god start når i kommer hjem til virkeligheden. Glæder mig til at følge mere med på hjemmesiden. Ha det godt.
Kh Maj-Britt Dørken


E-mail:
Skrevet af anne sandner, d. 01-02-2010
Hej Willy !
Tillykke med din fødselsdag....godt at vi er flere der er 38 år.
Vi glæder os til at se jer igen.

kh Anne og drengene


E-mail:
Skrevet af Jette og Erik Dahl, d. 01-02-2010
Kære Anne og Willy!

Det er rigtig dejligt at læse om jeres oplevelser med drengene. Vi tror at I bliver et par rigtig gode forældre for netop disse to små "kaffebønner".
Vi glæder os til at se jer alle fire her hjemme igen, men indtil da må I nyde dagene i Columbia.
Kærlig hilsen til jer alle fire og et stort tillykke med fødselsdagen til Willy.

Erik og Jette


E-mail:
Skrevet af Martin, d. 01-02-2010
Kære Anne & Willy

Her er en lille cool hilsen fra det snedækkede DK. Det glæder mig at læse at det går jer godt. Tillykke med jeres kære drenge - og et stort tillykke til Willy med fødselsdagen! Må Gud velsigne jer i alle måder.

Kærlig hilsen
Martin


E-mail:
Skrevet af Merete, d. 01-02-2010
Kære Willy
Jesu fred den aller bedste gave - ønsker vi dig i det nye år. Vær en lille blomst i Herrens have, som hans vellugt spreder hvor du går.
Til lykke Willy - og Gud velsigne dig i det nye år.
Hils de andre 3.
Kærlig hilsen
Merete


E-mail:
Skrevet af 4 X thyde, d. 31-01-2010
Kære alle 4,
Der er faldet meget sne i lille Danmark og vi taler om hvordan det mon vil være for jeres kære drenge når de skal opleve den første gang... de ser bare super friske frække og skønne ud. Vi glæder os meget til at lære dem at kende. Vi følger dagligt med i jeres liv i Columbia... det er meget spændende. Pas god på hinanden.
Mange hilsner
4xThyde


E-mail:
Skrevet af Preben , d. 29-01-2010
Kære Anne & Willy
Vi har fulgt med i Jeres dejlige informationer og glæder os meget sammen med Jer og Jeres dejlige friske drenge. Må Gud velsigne Jer.
Kærlig hilsen Birthe & Preben


E-mail:
Skrevet af Daniel, d. 29-01-2010
Kære alle fire, dejligt at høre at I har det godt og hygger jer rigtig meget. Tænk sig at Gud har adopteret os... og vi er vidst en del mere vanskelige... :) Vi tager til hytten i dag med mor og far og der er faldet noget sne siden I tog afsted.

Guds rige velsignelse

Daniel og Lisa


Skrevet af Merethe Balchen, d. 28-01-2010
Hvor er det dejligt at læse om hvordan det går jer og drengene. Et lille fremskridt hver dag, vi nyder at læse om det. Må Gud velsigne jer og give jer en dejlig ferie. Kærligst Merethe og Werner


E-mail:
Skrevet af Lone, d. 28-01-2010
Hej igen - familien Larsen
Helt enig med mor - www.wilangaard.dk er det absolut første jeg tjekker om morgenen, når computeren bliver tændt. Burde have jeres hjemmeside som startside i explorer. Det må jeg snakke med mor om, hvordan man gør...
Sikke en dejlig og tiltrængt dag for mor Anne i går. Det glæder os meget, at drengene så hurtigt er begyndt at knytte sig til jer begge.
Mht. at være ude i regnen er det også noget D og W simpelthen ELSKER. Vandpytter er magneter! Så når forældrene giver dem grønt lys til vandplask, er lykken gjort!
Rigtig rigtig god tur til landet. Vi må vente spændte på at høre nyt fra jer igen.
Husk nu at tage foto af huset og gaden, hvor I bor osv, som far Baj ville sige det :)

Mange kram til jer alle fra os 4 i Voel
Lone


Skrevet af Merete Quistgaard Lindberg, d. 28-01-2010
Hej alle 4

Glæder mig hver dag hvor jeres familielykke.Læser jeres dagbog med stor lyst hver dag. Alt lyder til at gå efter planen. I må have en god tur til sommerhuset. I går havde jeg sidste dag på arbejde - vildt mærkeligt. Så på mandag starter et nyt kapitel for mig. Pas godt på hinanden. Glæder mig til at se jeg alle. Kærligst Merete


E-mail:
Skrevet af Ingrid HH, d. 27-01-2010
Kære alle fire! En lille hilsen til jer fra et ret så køligt sted .... I går morges viste termometeret minus 12 grader C, da Verner kørte hjemmefra. I dag har vi mildere temperatur, men faktisk en reel snestorm! (Jeg har ryddet fortov hele to gange i dag). Nyd derfor så meget desto mere jeres ophold under varmere himmelstrøg! Nå, men nu til det vigtigste: Fortsat lykke på rejsen! Se opad, vær stærke! Vi havde "pigemøde" (eller "konemøde" som Verner plejer at sige)i går aftes hos Jette i Borup, og vi bad naturligvis også for jer. Knus fra Ingrid


E-mail:
Skrevet af Pernille og Bo, d. 27-01-2010
Hej Anne og Villy
Hvor er det dejligt at høre at det gik godt! Vi håber og ber for at det fortsat vil gå godt både med jer og hele "papirarbejdet". Pas godt på hinanden.
KH Pernille og Bo


E-mail:
Skrevet af morfar ogmormor, d. 27-01-2010
Endnu en dejlig nyhed at vågne op til. I denne tid er det ikke svært at få slukket uret når det ringer. Vi er bare så glade på jeres vegne. Nu bager jer kringle som skal med på arbejde for at fejre de 3 børnebørn. KNUS OG KRAM !!!!!!!!!!!


Skrevet af Anne Birte Funch Jensen, d. 26-01-2010
Hej Anne og Willy! Hvor lyder det hele spændende og udfordrende! Vi glæder os rigtig meget til at se Jer igen en gang i næste måned. Kærligst AB og Anders. Mange hilsener til drengene, som vi glæder os til at møde!


E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE